General photo about InUffelte 1
General photo about InUffelte 2
Logo - InUffelte

Gelegen aan de rand van akkers en bossen komt u hier tot rust...

Onze twee vakantiehuizen, de Cottage en het Glazen Voorhuis, liggen op ons erf aan de rand van het prachtige Holtingerveld. Je loopt of fietst binnen 100 meter aan drie kanten de bossen in, waar je zelden iemand zult tegenkomen. Het Glazen Voorhuis biedt 175m2 luxe, de Cottage 75m2 comfort. Beide accommodaties zijn zeer stijlvol en volledig ingericht. Beddengoed, handdoeken, een nespresso-apparaat, volledig ingerichte keuken - alles is er. En golfclub Havelte ligt op 5 minuten afstand. Rust, ruimte, relaxen!

Tot rust komen in een stijlvol vakantiehuis, naast een prachtig bos

About

Het was de droom van Sabrina, voormalig foodstylist, om een paradijselijke b&b te beginnen op een mooi, rustig plekje in Nederland. Na lang zoeken werd dat gevonden. Kosten noch moeite zijn gespaard om van B&B InUffelte een home away from home te maken. Samen met Kees, juridisch vertaler en wijnfanaat, zal Sabrina ervoor zorgen dat het aan niets ontbreekt!

31653109993
  • Honden in overleg welkom in de Cottage
  • Kees is wijnliefhebber, hij heeft altijd iets lekkers achter de hand.
  • UFFELTE NL
  • Arrival between 15.00 - 20.00
  • Departure until 10.30

In the area

Aan de buitenrand van Uffelte, aan een idyllisch dorpsweggetje. ligt B&B InUffelte. Vanuit onze poort loopt of fietst u in een minuutje door uitgestrekte bossen en velden. Maar binnen enkele kilometers liggen ook een groot zwembad en een golfclub. Hunebedden, een schaapskooi, een grote pluktuin (talloze vruchten en bloemen) en een boerderijwinkel zijn eveneens in de onmiddellijke nabijheid te vinden. Het is werkelijk een prachtig gebied. Region

Book now
Facilities
Outside
Terrace with sun Barbecue Garden Terrace
Activities
Horse riding Cycling Hiking Bicycle rental
Parking
Electric charging point Private parking
General
Wi-Fi Personal check-in Non-smoking rooms
Contact us

About

InUffelte
Address
Dorpsstraat 41
7975AN UFFELTE
Netherlands

0653109993
inuffelte@gmail.com
31653109993